Hoe maak ik een account aan?

Om onze video's te bekijken heb je een account nodig. Volgens onderstaand stappenplan kan je deze aanmaken.

Stap 1: Ga naar vtmgo.be en klik bovenaan op het persoonsicoontje. Of open de VTM GO-app op je smartphone/tablet, klik op het profielicoontje in de rechter benedenhoek.

Stap 2: Selecteer Meld je hier aan en geef het e-mailadres waarmee je je wilt registreren op. Vervolgens vul je je gegevens in, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en klik je op verzenden.

Stap 3: Ga naar je mailbox, open de registratielink en klik op de link om je account te activeren.

Vind je de registratiemail niet terug? Kijk dan zeker even in je map met ongewenste e-mail na! Nog steeds niets?

Op vtm.be/vtmgo kan je Mijn account terugvinden in het keuzemenu onder onze welkomstknop rechts bovenaan het scherm. In de VTM GO-app kan je Mijn account terugvinden door op je profielicoontje te klikken links bovenaan het scherm.

Stap 4: Ontdek onze app, website en video’s!