Hoe gebruik ik de player?

Zodra je een aflevering selecteert, zal je video starten na gepersonaliseerde reclameboodschappen. Je kan de video pauzeren door eenmaal te klikken op het videoscherm of door links onderaan op de pauze/playknop te klikken. Als je de video wilt verder spoelen of terugspoelen, dan kan dat door de tijdsaanduiding te verslepen op de balk onderaan het scherm. Je kan ook een bepaalde tijdscode selecteren door te klikken op de tijdsbalk. Op deze balk zal je ook de reclameblokken kunnen terugvinden (aangeduid door een wit bolletje). Deze kan je niet doorspoelen.

Kijk je graag op een volledig scherm? Dan kan dat door op de knop in de rechter benedenhoek te selecteren of door tweemaal op het videoscherm te klikken. Je kan je beeldkwaliteit ook aanpassen via het tandwieltje.

Als je de video sluit, kan je later gewoon opnieuw inpikken waar je gebleven was via de “Kijk verder”-functie op de homepagina.