Kan ik VTM GO bekijken op een televisietoestel?

Dat kan zeker! We lijsten hieronder de verschillende mogelijkheden op.

• Via Chromecast. Je hebt hiervoor een externe Chromecast nodig. We ondersteunen op dit ogenblik nog geen ingebouwde Chromecast. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s.
  • Via AirPlay. Je hebt hiervoor een iPhone/iPad of Apple-computer en een Apple TV die compatibel is met Airplay 2 nodig. Je kan momenteel via AirPlay enkel naar een Apple TV streamen. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s.
  • Via de Android TV-app. Je kan de VTM GO-app installeren op je Smart TV die op het Android-besturingssysteem draait. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s.
  • Via de Smart TV-app voor Samsung-toestellen. Je kan de VTM GO-app installeren op je Smart TV (uit 2017 of later) die op het Tizen-besturingssysteem draait. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s.
  • Via de Smart TV-app voor LG-toestellen. Je kan de VTM GO-app installeren op je Smart TV (uit 2017 of later) die op het WebOS-besturingssysteem draait. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s.
  • Via de Apple TV-app. Je kan de VTM GO-app installeren op 4e generatie Apple TV die op tvOS 12 of 13 draait. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s.