Kan ik VTM GO bekijken op een tv-toestel?

Je kan met een Chromecast naar je televisietoestel casten. Je mobiel toestel en je Chromecast moeten wel met hetzelfde wifi-netwerk verbonden zijn. Het icoontje ziet er dan zo uit:. Bovendien mag de (i)OS-versie van je mobiel toestel niet kleiner zijn dan OS 6 of iOS 11. Chromecasten vanuit de webbrowser wordt niet ondersteund.

We zijn nog volop bezig om Airplay en Apple TV te integreren op VTM GO. Voor een aparte app voor Smart TV zijn momenteel nog geen concrete plannen.