Kan ik VTM GO bekijken op een tv-toestel?

Je kan met een Chromecast naar je televisietoestel casten. Je mobiel toestel en je Chromecast moeten wel met hetzelfde wifi-netwerk verbonden zijn. Het icoontje ziet er dan zo uit:. Bovendien mag de (i)OS-versie van je mobiel toestel niet kleiner zijn dan OS 6 of iOS 11.4. Chromecasten vanuit de webbrowser wordt niet ondersteund.

Daarnaast kan je ook via Airplay casten. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van een Apple TV-app en een Android TV-app.