Kan ik VTM GO bekijken op een tv-toestel?

Er zijn verschillende opties om vanaf je mobiel toestel te casten naar een televisiescherm. Zo kan je met een Chromecast naar je televisietoestel casten. Je mobiel toestel en je Chromecast moeten wel met hetzelfde wifi-netwerk verbonden zijn. Het icoontje ziet er dan zo uit:. Bovendien mag de (i)OS-versie van je mobiel toestel niet kleiner zijn dan OS 6 of iOS 11.4.

Daarnaast kan je ook via Airplay casten en hebben we een Android TV-app ontwikkeld. Er bestaat ook een Apple TV-app die je kan downloaden op de 4e generatie Apple TV's. De eerdere generaties worden niet ondersteund. Je televisietoestel dient hiervoor over een tvOS van 12 en 13 te beschikken.