Kan ik VTM GO gebruiken via Chromecast?

Je kan met een externe Chromecast naar je televisietoestel casten.

Je mobiel toestel en je Chromecast moeten wel met hetzelfde wifi-netwerk verbonden zijn. Bovendien mag de (i)OS-versie van je mobiel toestel niet kleiner zijn dan OS 6 of iOS 11.4.

Casten vanuit vtmgo.be wordt momenteel niet ondersteund. Je kan dus niet vanuit Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari en/of Microsoft Edge casten naar je televisiescherm.