Hoe meld ik mij aan op VTM GO?

Op vtmgo.be

Als je over een DPG Media-account beschikt, dan kan je je aanmelden door op vtmgo.be op de Aanmelden-knop rechts bovenaan te klikken en je gegevens in te vullen. Je kan daarna onze volledige afleveringen bekijken.

mceclip0.png

 

Je kan je ook aanmelden door een aflevering te selecteren, waarna je onderstaand scherm te zien krijgt. Via onderstaand scherm kan je je aanmelden met je bestaand DPG Media-account.

 

mceclip2.png

In de VTM GO-app

Als je de VTM GO-app op je Android- of iOS-toestel geïnstalleerd hebt, dan kan je je met je DPG Media-account aanmelden via de Aanmelden-knop rechts onderaan in de VTM GO-app. Kies vervolgens voor “Meld je hier aan” en volg de instructies op je scherm. Je kan daarna onze series en films bekijken.

Als je de VTM GO-app op je Samsung of LG Smart TV geïnstalleerd hebt, dan kan je je met je DPG Media-account aanmelden door via je smartphone de QR-code te scannen en vervolgens de instructies op je smartphone te volgen. Indien je geen smartphone ter beschikking hebt, raden we je aan om met een laptop of desktop naar de vermelde link te surfen. Volg daar ook verder de instructies om je aan te melden.