Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Stap 1:

Klik rechts bovenaan op Aanmelden.

Stap 2: Geef het e-mailadres in waaraan je MEDIALAAN-account gekoppeld is.

Stap 3: Klik op Nieuw wachtwoord aanvragen. Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien.

Stap 4: Je hebt nu een mailtje van ons ontvangen. Ga naar je mailbox, open het mailtje Nieuw Wachtwoord kiezen en klik op Wachtwoord opnieuw instellen. Volg hierna de instructies op je scherm. Lukt het hierna niet om je aan te melden? Contacteer ons dan even via het contactformulier. We kijken het graag voor je na.