Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Stap 1: Klik rechts bovenaan op Aanmelden.

Stap 2: Geef het e-mailadres in waaraan je account gekoppeld is. mceclip3.png

Stap 3: Klik op Wachtwoord vergeten.

Stap 4Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien. Klik op Verstuur e-mail.mceclip6.png

Stap 5: Je hebt nu een mailtje van ons ontvangen. Ga naar je mailbox, open het mailtje Nieuw Wachtwoord kiezen en klik op Wachtwoord opnieuw instellen. Volg hierna de instructies op je scherm.

Lukt het hierna niet om je aan te melden? Contacteer ons dan even via het contactformulier. We kijken het graag voor je na.

We geven je wel graag mee dat je wachtwoord zal gewijzigd worden voor al onze DPG Media-merken (HLN, Qmusic, De Morgen, Joe, HUMO,...).