Welke programma’s kan ik bekijken?

Op VTM GO kan je de programma’s bekijken van alle MEDIALAAN-zenders (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS, Qmusic), op voorwaarde dat we over de nodige rechten beschikken om deze uitgesteld online te mogen aanbieden. Dit verschilt van programma tot programma. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide catalogus van programma’s die MEDIALAAN in zijn archief heeft en daarnaast kan je in de rubriek Walter Presents internationale series bekijken. Je kan een overzicht vinden via de knop Catalogus.