Hoe vind ik een programma terug?

Je kan op verschillende manieren je favoriete programma terugvinden in de VTM GO-app en op vtmgo.be.

Op de homepagina kan je naast de actuele programma’s ook speciaal voor jou aangeboden content terugvinden.

Via de Catalogus vind je alle series en films terug die we op dat moment in ons aanbod hebben. Je kan de afleveringen terugvinden op alfabetische volgorde of volgens hun genre.

Tot slot kan je je favoriete programma ook terugvinden via de zoekfunctie rechts bovenaan het scherm.