Hoe schakel ik ondertitels aan /uit?

Momenteel is het mogelijk om ondertiteling aan te passen op desktop (web) en in de VTM GO-app (Android en Android TV). We bekijken of we dit ook kunnen toegankelijk maken in de VTM GO-app (iOS-toestellen, Apple TV en AirPlay). We verduidelijken graag even hoe het werkt:

Je kan de ondertiteling in- of uitschakelen door op het -icoontje in de rechter benedenhoek te klikken. Als het programma open ondertiteld wordt, zal de ondertiteling automatisch aanstaan. Je kan er steeds voor kiezen om deze ondertiteling uit te schakelen of de Teletekst-ondertiteling aan te zetten. Tijdens het live-kijken kan je de ondertitelingopties niet wijzigen.

We ondersteunen nog geen Teletekst-ondertiteling via Chromecast.