Hoe schakel ik ondertitels aan /uit?

Je kan de ondertiteling in- of uitschakelen door op het -icoontje rechts onderaan te klikken. Als het programma open ondertiteld wordt, zal de ondertiteling automatisch aanstaan. Je kan er steeds voor kiezen om deze ondertiteling uit te schakelen of de Teletekst-ondertiteling aan te zetten. Tijdens het live-kijken kan je de ondertitelingsopties niet wijzigen.

We ondersteunen nog geen Teletekst-ondertiteling via Chromecast.