Kan ik VTM GO gebruiken in het buitenland?

Je kan overal naar vtmgo.be surfen indien je over een stabiele wifi-verbinding beschikt, dus ook in het buitenland. Bij bepaalde programma's of films is het mogelijk dat je een melding te zien krijgt dat je de video niet kan afspelen. Dat betekent dat we niet over de nodige rechten beschikken om deze buiten België te mogen aanbieden.

De VTM GO-app kan je enkel in de Belgische App Stores terugvinden. Als je over een buitenlands nummer beschikt, kan je de VTM GO-app niet downloaden.