Met de Google Chromecast kan je heel eenvoudig video’s uit de VTM GO-app op je tv afspelen. Eens je je een Chromecast aangeschaft hebt, gebruik je je tablet of smartphone gewoon als afstandsbediening! Je kan Chromecast herkennen aan dit icoontje . Het is hiervoor wel belangrijk dat je Chromecast en je mobiele toestel verbonden zijn met eenzelfde wifi-verbinding. Wanneer de verbinding met je Chromecast geslaagd is, kleurt het icoontje rood. Bovendien mag de (i)OS-versie van je mobiel toestel niet kleiner zijn dan OS 6 of iOS 11.4. Casten van een video naar je televisietoestel via 3G/4G gaat niet.

We raden je aan om je Chromecast via de USB-poort van je televisietoestel aan te sluiten in plaats van via het stopcontact. Dat om het correct afsluiten van je Chromecast te bevorderen.

Lees meer over Chromecast via het helpcenter van Google.