Wanneer ik mijn Chromecast opstart, wordt het geluidsniveau automatisch op 100% gesteld. Kan ik dit aanpassen?

Je kan dit vanuit VTM GO niet zelf aanpassen. Het is een standaardinstelling van Chromecast dat bij het opstarten van de Chromecast het geluidsniveau wordt ingesteld op 100%. Wij kunnen hier helaas niets aan veranderen.

We geven je wel mee hoe je dit kan omzeilen, telkens je Chromecast gebruikt:
- Open de VTM GO-app.
- Maak connectie met je Chromecast en vervolgens krijg je "VTM GO, je bent klaar om te casten" te zien.
- Selecteer het programma dat je wenst te casten.
- Terwijl het scherm begint te laden, klik je opnieuw op het Chromecast-icoon en kan je het geluid verlagen naar het gewenste niveau.