Kan ik VTM GO gebruiken via Apple Tv?

Op dit ogenblik hebben we nog geen nieuwe VTM GO-app gelanceerd. De Apple TV app die momenteel op je toestel kan terugvinden is nog de oude VTM-app, maar de naam is mee overgezet naar VTM GO. Via deze app heb je niet het volledige VTM GO-aanbod, aangezien de programma's zich beperken tot de programma's die momenteel online staan op vtm.be via deze link. Het klopt dus dat je minder content kan terugvinden op je Apple TV, dan in de VTM GO-app. Onze excuses voor de verwarring, we begrijpen dat dit onduidelijkheid teweeg kan brengen, maar we kunnen de naam van de Apple TV-app niet wijzigen.

We geven je graag mee dat je momenteel met een Chromecast en via Airplay naar je televisietoestel kan casten. Daarnaast is er ook een Android TV-app beschikbaar. We zijn bovendien volop bezig met het ontwikkelen van een Apple TV-app.