Kan ik VTM GO bekijken op een televisietoestel?

Dat kan zeker! We lijsten hieronder de verschillende mogelijkheden op. 

  • Via Chromecast. Je hebt hiervoor een externe Chromecast nodig. We ondersteunen op dit ogenblik nog geen ingebouwde Chromecast. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s.  
  • Via de Android TV-app. Je kan de VTM GO-app installeren op je Smart TV die op het Android-besturingssysteem draait. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s. 
  • Via de Smart TV-app voor Samsung-toestellen of LG-toestellen. Je kan de VTM GO-app installeren op je Smart TV (uit 2017 of later) die op het Tizen-besturingssysteem draait. Ook Sony-toestellen en Philips-toestellen worden door ons ondersteund als ze Android TV als operating systeem hebben. Toestellen op Saphi worden niet ondersteund. Daarnaast bieden we VTM GO ook aan op toestellen met een Vidaa besturingssysteem (Hisense, EDENWOOD, Loewe, ...) vanaf 2021 met het VIDAA 6.0-besturingssysteem of later; 
  • Via de Apple TV-app. Je kan de VTM GO-app installeren op 4e generatie Apple TV die op tvOS 12 of 13 draait. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s. 
  • Via Google TV. Je hebt hiervoor een Google TV-toestel nodig. 
  • Via de set-top box van de providers Proximus, Orange en Telenet.

Meer informatie over hoe je stap per stap VTM GO kan bekijken op je televisietoestel, kan je terugvinden via deze link

Lukt het niet om je aan te melden in onze app op je smart-tv? Check dan zeker even dit artikel