Hoe gebruik ik de player?

Als je een aflevering hebt geselecteerd zal je video automatisch afspelen, maar geen zorgen je kan de video altijd pauzeren. Dit doe je door eenmaal te klikken op het videoscherm of links onderaan op de pauze/playknop te drukken. Wil je een bepaald fragment opnieuw bekijken of doorspoelen naar een specifieke tijdsaanduiding? Dat is heel eenvoudig! Je versleept gewoon de tijdsaanduiding op de balk onderaan het scherm. Houd er wel rekening mee dat de reclameblokken aangeduid worden met een wit bolletje en dat deze niet doorspoelbaar zijn. 

 

Wil je graag genieten van een groter beeld? Druk dan op de knop in de rechter benedenhoek of klik tweemaal op het videoscherm om het scherm volledig te benutten. Ook de beeldkwaliteit is gemakkelijk aan te passen via het tandwieltje. 

 

Als je de video sluit is het mogelijk om op een later moment gewoon in te pikken waar je gebleven was. Je vindt de aflevering gemakkelijk terug in de ‘Kijk verder’-categorie op de homepagina. Je kan de ‘Kijk verder’-geschiedenis zelf aanpassen door aan de rechterkant op ‘Wijzig” en vervolgens op het vuilbakje te klikken.