Hoe activeer ik mijn VTM GO promotiecode?

Yes! Je hebt een VTM GO-kortingcode ontvangen en kan niet wachten om deze te activeren. Hoe begin je eraan?

Je activeert de code via de VTM GO promo link
- Ga naar vtmgoplus.be/promo
- Vul de actiecode in
- Selecteer het pakket dat bij je past (maandelijks/jaarlijks)
- Klik op “Code inwisselen”
- Kies je betaalmethode, je promo wordt verrekend en je bent helemaal klaar om met VTM GO+ te kijken!

(De betaalmethode is nodig om het account te activeren, maar je kunt ten allen tijde kosteloos opzeggen. Pas na je gratis periode gaat het abonnement over in een betalende formule.)