Geen probleem! Wanneer je je VTM GO+ account koppelt aan Mobile Vikings:
- Wordt je bestaande abonnement automatisch gepauzeerd. Zo vermijd je dubbele kosten.
- Behoud je gewoon toegang tot VTM GO+.
Je hoeft je bestaande VTM GO+ abonnement dus niet zelf op te zeggen.
Belangrijk: indien je al een VTM GO+ account hebt, geef je in de laatste stap het emailadres door dat je reeds gebruikt. Doe je dat niet, dan wordt je VTM GO+ account niet gepauzeerd en heb je een dubbel account (en dus ook een dubbele kost).