Je kan je VTM GO+ abonnement op elk moment opzeggen via My Viking → Gekoppelde diensten. De opzegging wordt ingepland op het einde van je lopende facturatieperiode. Je behoudt toegang tot VTM GO+ tot die datum.
Wat gebeurt er na opzegging?
- Had je vóór de koppeling al een VTM GO+ abonnement? Dan wordt dit na stopzetting in My Viking automatisch opnieuw geactiveerd bij ons, VTM GO+.
- Had je nog geen VTM GO+ abonnement? Dan stopt de koppeling volledig en moet je VTM GO+ opnieuw activeren via VTM GO+ zelf als je opnieuw wil starten.
Mobile Vikings abonnement stopzetten
Stop je al je Mobile Vikings producten (mobiel en/of internet)? Dan wordt ook je VTM GO+ koppeling automatisch beëindigd, omdat een actieve Mobile Vikings-dienst verplicht is om de koppeling te behouden.